Semua Akauntan
Bahagian/ Negeri/ Cawangan
Jabatan Akauntan Negara Malaysia
Kementerian/ Jabatan/ Agensi/ Badan Berkanun

 

YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan,

 


PELAWAAN KEMUDAHAN HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN LATIHAN SEPARA BIASISWA SESI 2016/2017 UNTUK PEGAWAI PENGURUSAN DAN PROFESIONAL BAGI MENGIKUTI PENGAJIAN DI PERINGKAT PENGAJIAN DI PERINGKAT DIPLOMA LEPASAN IJAZAH, SARJANA DAN KEDOKTORAN (Ph.D) SECARA SEPARUH MASA

 

Sukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Perkhidmatan Awam telah mempelawa YBhg. Datuk/ Dato’/ Datin/ Tuan/ Puan untuk mengemukakan pencalonan daripada kalangan pegawai Pengurusan dan Profesional yang berkelayakan untuk memohon kemudahan penajaan Hadiah Latihan Persekutuan Latihan Separa Biasiswa Sesi 2016/2017 Untuk Pegawai Pengurusan Dan Profesional Bagi Mengikuti Pengajian Di Peringkat Pengajian Di Peringkat Diploma Lepasan Ijazah, Sarjana Dan Kedoktoran (Ph.D) Secara Separuh Masa.

 


Warga JANM dan Akauntan Lantikan Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) yang berkelayakan adalah dipelawa memohon kemudahan ini. Semua Akauntan lantikan JANM yang memohon akan disaring oleh Panel Pembangunan Sumber Manusia (PPSM) JANM selaku Ketua Perkhidmatan. Semua permohonan yang lengkap hendaklah dibuat dalam 3 salinan dan perlu dikemukakan kepada Unit Pembangunan Kerjaya dan Kompetensi, BPPP, JANM sebelum atau pada 24 Oktober 2016 (Isnin). Sebarang pertanyaan sila hubungi pegawai berikut:

 

Puan Fauziah Binti Abdullah
Tel: 03-8882 1188 / Emel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Puan Nur Shafinaz Binti Muhamad
Tel: 03-8882 1170 / Emel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

Sila klik disini untuk maklumat lanjut

 

Sila layari laman web JPA http://esilav2.jpa.gov.my/ bagi memuat turun surat edaran, borang permohonan serta panduan dan syarat permohonan.

 

Sekian, terima kasih.

custom_html