PEMAKLUMAN PEMBUKAAN PRA PERMOHONAN KURSUS PELAN LATIHAN OPERASI JABATAN AKAUNTAN NEGARA MALAYSIA TAHUN 2020 SECARA ATAS TALIAN – PEMBANTU AKAUNTAN

 

Dimaklumkan bahawa JANM telah mengatur beberapa kursus jangka pendek dalam bidang dan subjek berkaitan dengan kompetensi skim perakaunan sebagaimana yang digariskan dalam Pelan Latihan JANM.

 

2. Sehubungan dengan itu Pra Permohonan kursus Pelan Latihan Operasi Jabatan Akauntan Negara Malaysia Tahun 2020 telah dibuka secara atas talian untuk pegawai jawatan Pembantu Akauntan di PORTAL JANM melalui link berikut:

 

                  http://www.anm.gov.my/anm_app/4/ekursus/borang_permohonan_kursus_TRM_PemAkauntan_2020.php

 

3.    Borang permohonan ini adalah kajian  awal urusetia dalam pemilihan pegawai untuk menghadiri kursus TRM. Walau bagaimanapun, keputusan penawaran kursus adalah tertakluk kepada kriteria yang telah ditetapkan. Tajuk dan tempat penganjuran kursus adalah seperti di lampiran. Tarikh penutupan permohonan kursus adalah sebulan sebelum tarikh kursus.

 

4. Sebarang pertanyaan mengenai perlaksanaan kursus boleh diajukan kepada pegawai puan Norli Binti Talip di talian 03-88821191 atau emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

                     

                    Lampiran : LAMPIRAN

custom_html