Kepada Semua PTJ Yang Diberi Khidmat Oleh JANM Negeri Melaka.

 

Dimaklumkan bahawa Sesi Hands-on Bagi Pengumpulan Data Pengguna dan Peranan MyCost iGFMAS Melalui User Mapping Template (UMT) telah selesai dilaksanakan pada 18-19 Mac 2019.  Walau bagaimanapun terdapat 33 PTJ yang tidak hadir pada sesi tersebut seperti di lampiran.

 

Sehubungan itu, 33 PTJ tersebut hendaklah mengambil tindakan berikut TANPA GAGAL :-

 

1. Memuat turun dan melengkapkan file Excel bagi User Mapping Template (UMT) yang disertakan dalam buletin ini,  lengkapkan dan emel semula kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. sebelum/pada 27 Mac 2019 TANPA GAGAL.  PTJ boleh menamakan beberapa orang untuk mendapat peranan PENYEDIA /PAPAR.

File User Mapping Template MyCost PTJ

 

2. Mengisi maklumat SENARAI CALON PESERTA LATIHAN EU MYCOST PTJ melalui link berikut TANPA GAGAL :-

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MNqBemb1MmMlriONAZ_kdRrx6gO_8g9gkQnjkZ6pbYg/edit#gid=0

 

** Hanya 2 orang peserta (PENYEDIA) sahaja yang akan dipanggil untuk kursus EU

 

Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan kepada Pn. Zakiah bt. Md Jasin / 06-289 5076 / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Pn. Rafidah bt. Mohd Said / 06-289 5052 / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Perhatian dan kerjasama tuan/puan dalam perkara ini amatlah dihargai dan diucapkan terima kasih.

 

Sekian, terima kasih.

 

JANM Negeri Melaka

22 Mac 2019

 

Tel : 06-289 5000

Fax : 06-234 5201

Emel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.  

 

Senarai PTJ Tidak Hadir Hands-On MyCost

image